Sergio Pérez ha començat dominant a Monza (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Sergio Pérez fa el millor temps als primers lliures de Monza

El pilot mexicà ha aconseguit en l'últim moment el millor temps als primers lliures del Gran Premi d'Itàlia. Kimi Räikkönen i Esteban Ocon han fet el segon i tercer temps de la sessió, protagonitzada per la pluja

Actualitzat

Sergio Pérez ha fet el millor temps als primers entrenaments lliures del GP d'Itàlia a Monza. Uns primers FP1 marcats per la pluja i la pista mullada. Tot i que la previsió meteorològica diu que la classificació pot ser en mullat, els Mercedes Sebastian Vettel no han fet cap temps rellevant. Kimi Raikkonen, qui ha sortit en els últims cinc minuts, ha fet el segon millor temps, seguit d'Esteban Ocon.

 


Monza pot ser un circuit propici per al nou equip Racing Point Force India, que ja va fer una bona classificació a Spa-Francorchamps en condicions d'aigua i que amb Pérez es posiciona com a alternativa als equips grans. El mexicà ha fet el millor temps amb 1:34.000. A +0.550 es troba Kimi Räikkönen, que millorava el temps d'Esteban Ocon. El pilot francès ha aturat el cronòmetre a 1:34.593.

L'aigua ha marcat uns primers lliures atípics i és que Brendon Hartley ha estat el quart classificat, davant de Daniel Ricciardo. L'australià ha tingut problemes amb la unitat de potència i després de tretze voltes ha hagut d'aturar el cotxe. En sisena posició, Pierre Gasly. El futur pilot de Red Bull ha aturat el cronòmetre en un 1:35.438.

 

Max Verstappen, Carlos Sainz, Nico Hulkenberg i Valtteri Bottas han tancat les deu primeres posicions. Els dos candidats al títol han fet una actuació discreta. Lewis Hamilton ha rodat sis voltes i ha fet un 1:36.546, suficient per fer una 11a posició. Sebastian Vettel ha fet dissetè i només ha fet quatre voltes.

 

Anar al contingut