Sergio Oliveró el dia que va presentar la seva candidatura.
Espanyol

Sergio Oliveró, convidat del 'Hat-trick Espanyol' aquest diumenge

El candidat a la presidència de l'Espanyol, Sergio Oliveró, serà el convidat aquest vespre al programa 'Hat-trick Espanyol'. A més, hi haurà les millors imatges per explicar la victòria d'avui a Anoeta per 0-1 davant la Reial Societat. L'equip de Pochettino no guanyava fora de casa des de fa gairebé onze mesos, i amb aquests tres punts ja són quatre jornades sense perdre.

Actualitzat
El candidat a la presidència de l'Espanyol, Sergio Oliveró, serà el convidat aquest vespre al programa 'Hat-trick Espanyol'. A més hi haurà les millors imatges per explicar la victòria a Anoeta per 0-1 davant la Reial Societat. L'equip de Pochettino no guanyava fora de casa des de fa gairebé onze mesos, i amb aquests tres punts ja són quatre jornades sense perdre.

La candidatura d'Oliveró ha estat la protagonista de la setmana en clau electoral en fusionar-se amb la de l'Apmae, dels petits i mitjans accionistes de l'Espanyol. Per primera vegada, les forces accionarials poden estar més igualades que mai, i Oliveró serà un candidat ferm a disputar la presidència a Joan Collet, que compta amb el suport dels màxims accionistes del club, Ramon Condal i Dani Sánchez-Llibre.


Anar al contingut