Oliveró és reticent a acceptar el pacte amb Collet
Espanyol

Sergio Oliveró, convidat del "Hat-trick Espanyol" aquest diumenge a Esport3

Diumenge, el "Hat-trick Espanyol" tindrà com a convidat el president de Genètica Perica. Al plató també hi serà Ferran Marín, president de l'APMAE, l'associació de petits i mitjans accionistes

Actualitzat

Aquest diumenge a les 21.15, el programa "Hat-trick Espanyol" tindrà com a convidat Sergio Oliveró, president del grup d'accionistes Genètica Perica, que aplega el 25% de l'accionariat total. Durant el programa, el tercer màxim accionista de l'Espanyol parlarà amb la Raquel Mateos i el David Balaguer sobre la imminent entrada de l'inversor xinès com a nou propietari blanc-i-blau, la voluntat del grup que representa de defensar un model de club basat en els seus orígens i l'oferta de compra d'accions a 80 euros que han fet als petits accionistes, entre d'altres qüestions.

Al plató del programa també hi serà Ferran Marín, president de l'APMAE, l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol. L'entitat, que ha rebut amb precaució l'entrada de Chen Yangsheng al panorama accionarial, ha celebrat aquesta mateixa setmana la seva assemblea, que votarà en contra dels comptes de l'Espanyol en la propera Junta General d'Accionistes que se celebrarà el pròxim dia 22 de desembre.

Anar al contingut