Espanyol

Sergio González recupera Héctor Moreno després de la sanció i deixa fora Fuentes per al partit contra el Rayo

L'entrenador blanc-i-blau segueix sense poder comptar amb el lesionat Mattioni

Carolina PonsActualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, recupera Hèctor Moreno per al partit contra el Rayo Vallecano al Power8 Stadium. El mexicà ja ha complert el partit de sanció.

Sergio González no ha convocat el lateral esquerre Juan Fuentes. El futbolista andalús ha perdut protagonisme pel paper del lateral del planter Rubén Duarte. El tècnic blanc-i-blau plantejarà rotacions en l'onze contra el Rayo, després del desgast dels jugadors contra el Granada. "Segur que hi haurà canvis. És important que hi hagi gent fresca i forta i que equilibri el desgast de l'altre dia", ha dit Sergio en roda de premsa.

Quant al joc del bloc madrileny, l'entrenador de l'Espanyol ha expressat que l'equip "planteja els partits a guanyar o perdre". "Que rebin molts gols et dóna la informació que juguen 'molt alegre'", ha analitzat Sergio. El tècnic ha apuntat que l'equip ha d'"aprofitar" aquest joc del rival.

Sergio ha comentat que espera fer "un gran partit davant un gran rival" i ha afegit que "els condicionals no valen" quan li han preguntat per la importància que tindria la victòria per aconseguir la setena plaça.

La convocatòria, de 18 futbolistes, la completen Kiko Casilla, Pau López, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Salva Sevilla, Stuani, Sergio García, Abraham, Cañas, Héctor Moreno, Javi López, Lucas Vázquez, Colotto, Caicedo, Álvaro, Arbilla, Montañés i Duarte.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut