Espanyol

Sergio González reconeix que va marxar dolgut de l'Espanyol per la seva destitució

L'exentrenador de l'Espanyol ha explicat per primera vegada les circumstàncies que van envoltar la seva destitució

Actualitzat

Sergio González, l'anterior entrenador del RCD Espanyol, ha trencat el seu silenci des de la seva destitució a "El Club de la Mitja Nit" de Catalunya Ràdio. El tècnic ha explicat com va ser el seu cessament. González ha dit que "el dia del Celta (12 de desembre) va ser un partit difícil, que no vam fer les coses be. Aquell dia ens vam mirar a la cara amb els jugadors, i ens vam dir que les coses no podien continuar així, amb mi o sense mi".

El tècnic ha confessat que els jugadors es van reunir sense ell i, després, "em van trucar i em van dir que estaven amb mi a mort i que traurien endavant els partits. Jo l'hi dic al director esportiu, li dic que estem tranquils. Això passa un diumenge a les dues de la tarda, i el dilluns em truquen i em diuen que em cessen".

L'entrenador cessat ha denunciat que s'han venut "motos" amb l'equip. "Des de començament de temporada es va dir que aquesta plantilla era per lluitar per estar a la UEFA, i no és així. Com a molt, és per quedar a mitja taula. Mirar més amunt és una utopia."

Sergio González s'ha mostrat desconcertat per la seva sortida de l'equip, ja que creu que no li donen cap argument vàlid per a la seva destitució. "Jo vaig al·lucinar, hi havia moments que no m'ho creia", ha explicat l'entrenador del moment on li comuniquen que l'acomiaden. "Personalment, he marxat molt dolgut", ha confessat Sergio.

Respecte al partit contra el Reial Madrid, creu que no serveix per treure conclusions: "Els partits importants no són contra el Barça i el Reial Madrid; són la resta". Ha justificat la titularitat del porter Arlauskis, acabat d'arribar, com una aposta personal del seu successor, tot i que la seva aposta era Pau López.

L'anterior entrenador del club s'ha mostrat trist també per no haver pogut comptar amb els recursos que ara ha aportat el nou propietari, Cheng Yansheng. González ha explicat que Óscar Duarte estava a la seva llista de possibles reforços abans de començar la temporada, però no es va poder tancar l'operació per manca de diners.

Per aquesta temporada, a diferència de l'anterior, Sergio González creu que l'equip ha trobat a faltar un líder, a la gespa i al vestidor, que sí que tenien quan Sergio García, Colotto, Héctor Moreno i Kiko Casillas eren a la plantilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut