Espanyol

Sergio González reconeix que el partit contra el Getafe és de "màxima importància"

L'entrenador del R. C. D. Espanyol, Sergio González, creu que el partit que el seu equip jugarà aquest dijous contra el Getafe és de "màxima importància". El tècnic blanc-i-blau manté la confiança en els mateixos homes que van empatar a 2 contra el Màlaga. L'únic canvi en la seva convocatòria respecte a l'anterior ha estat l'obligat del lesionat Paco Montañés.

Actualitzat

L'entrenador del R. C .D. Espanyol, Sergio González, creu que el partit que el seu equip jugarà aquest dijous contra el Getafe és de "màxima importància". Tots ho són, però tal com estem és vital". González, que espera que el partit del passat cap de setmana contra el Màlaga hagi estat un punt d'inflexió, creu que "una victòria calmaria les coses portes endins i també a l'entorn".

El tècnic blanc-i-blau manté la confiança en els mateixos homes que van empatar a 2 contra el Màlaga. L'únic canvi en la seva convocatòria respecte a l'anterior ha estat l'obligat del lesionat Paco Montañés. El seu lloc entre els 18 cridats l'ocuparà Felipe Mattioni. "Els xavals ho van donar tot però la recompensa no va ser la que es mereixien. Jugant així som a prop de la victòria. El futbol està en deute amb nosaltres i si seguim per aquesta línia ens ho tornarà", ha dit l'entrenador.

Sergio González ha volgut aparcar la polèmica dels últims dies respecte als arbitratges que ha rebut fins ara l'equip. "Ja ha passat i allà es queda", ha dit per tancar el tema, afirmant que "s'ha fet el que s'havia de fer i no cal donar més voltes. De vegades s'ha de fer un comentari perquè la gent reflexioni, però son éssers humans i fallen. Estic segur que els àrbitres faran un gran partit, com nosaltres".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut