Espanyol

Sergio González: "No ens podem relaxar. L'Athletic és un equip amb molta força, molta intensitat"

Els de González ja han aixecat el vol després de la victòria contra el Vila-real i estan preparats per rebre l'Athletic Club. Una victòria els posaria a només dues victòries de la Lliga Europa

Actualitzat

L'Espanyol està preparat per enfrontar-se a l'Athletic Club després de la contundent victòria contra el Vila-real (0-3) en la jornada intersetmanalI és que els blanc-i-blaus, a part de carregar piles i recuperar el gol i la victòria, si aquest diumenge guanyessin als de Bilbao es podrien posar a només 5 punts del Màlaga en la classificació, a només dues victòries de classificar-se per a la Lliga Europa.

És clar que els blanc-i-blaus tampoc tindran un partit fàcil contra l'Athletic Club (aquest diumenge, a les 17.00), i l'entrenador Sergio González ho té clar: "No ens podem relaxar. L'Athletic és un equip amb molta força i amb molta intensitat. Està fent una gran temporada i el que volem és guanyar a casa".

A més "l'equip necessita seguir guanyant punts", assegura el tècnic, que incideix en la importància de la constància i l'ambició de l'equip: "Aquest ha de ser el camí. Volem fer un bon partit i tornar a generar bon futbol". 

González comptarà finalment amb Víctor Sánchez i Álvaro, que eren dubte fins a última hora per molèsties físiques, i aposta pels mateixos jugadors que van guanyar el Vila-real aquesta setmana, per tant Sevilla i Fuentes queden fora de convocatòria. 

Els de Bilbao venen sense el seu golejador, Aduriz, que està sancionat. Aymeric Laporte i Unai Bustinza han entrat a la llista enlloc d'Aduriz i del lesionat Mikel Balenziaga. Muniain, Iturraspe i Aketxe, queden fora per lesió, i Gaizka i Toquero, per decisió tècnica. 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut