Futbol

Sergio González: "Lluitarem per la setena plaça fins a l'últim moment"

Els blanc-i-blaus s'enfronten al Celta a l'última jornada de Lliga. González viatjarà amb tot l'equip, esperant sumar els tres punts per tenir encara alguna possibilitat d'assolir la setena plaça

Actualitzat

L'Espanyol fa front aquest dissabte a l'última jornada a la Lliga, aquest cop a domicili, a Vigo, davant del Celta a les 18.30. L'Espanyol encara té opcions de classificar-se en setena plaça per a Europa; no tot està tancat, però sí que necessita una carambola bastant difícil d'assolir. La victòria periquita unida a la del Vila-real a San Mamés, la del Sevilla a Màlaga i al triomf del Rayo davant la Reial deixaria la classificació europea en funció d'un triomf del Barça a la Copa.

Sergio González ha decidit que tot l'equip viatgi a Vigo, amb els ànims que els blanc-i-blaus guanyin el partit: "Ens interessa quedar com més amunt millor. El Celta no té tantes opcions de jugar a Europa, però juga a casa i voldrà jugar bé l'últim partit a casa." Això sí: "Lluitarem per la setena plaça fins a l'últim moment", hi afegeix el tècnic. 

Sobre aquestes remotes opcions que té l'equip de quedar en setè lloc, González ha confessat que "De creure-hi, s'hi ha de creure, en la carambola, però no la tenim al cap sempre. Nosaltres només podem guanyar el partit i sumar els tres punts i veurem on ens situa aquesta victòria."

Sobre la continuïtat o no de Sergio García, González assegura que "el seu rendiment al camp és extraordinari i jo vull que es quedi, però és decisió seva. Per a nosaltres és un referent, un jugador molt important i que ens dóna moltes coses. Hi ha molts rumors i esperem que siguin favorables per a nosaltres", assegura.

Raillo renova amb fitxa del primer equip
El central Antonio Raillo, que fins ara militava a l'Espanyol B, ha renovat amb el club fins al juny del 2018, amb fitxa del primer equip per a la pròxima temporada. La notícia ha agradat al tècnic, que s'ha mostrat "molt content, sóc un home de planter i és important que pugin els jugadors del filial".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut