Espanyol

Sergio González: "És una pena que no jugui Sergio perquè és un jugador que ens dóna moltíssim"

Sergio García i Abraham seran baixes en el partit que els de Cornellà-el Prat jugaran diumenge a les 12.00 a Riazor. Un partit especial per al tècnic blanc-i-blau, que torna al club on va passar nou anys com a jugador.

Actualitzat

L'R.C.D. Espanyol no podrà comptar aquest diumenge contra el Deportivo (a les 12.00) amb dos jugadors importants per l'equip: Sergio García que pateix una contusió a la  musculatura isquiotibial de la cama dreta i Abraham que es recupera del traumatisme cranioencefàlic; Sergio González, però, recupera Mattioni i Fuentes.

El tècnic blanc-i-blau assegura que "és una pena no poder comptar amb Sergio Garcia, per a nosaltres és un jugador molt important, ens dóna moltíssim, moltes opcions en atac, ens dóna ruptura i ens dóna gol". I a més, "el seu caràcter fa que els seus companys estigui ficats en el partit, és un jugador vital".

El retorn a Riazor

Per a Sergio González, tornar a Riazor és "màgic, molt especial ja que torno a Riazor després d'haver estat jugador 9 anys. Estic molt agraït al club, però esperem que tota això acabi amb un bon partit i un bon resultat".

"Partit fora de casa és igual a partit complicat, crec que el Deportivo és un rival incòmode, porta 5 partits sense guanyar i voldran reivindicar-se", explica el tècnic sobre el rival. A més, assegura que "és un equip que es troba còmode amb la pilota. Això fa que el fet de pujar molt genera molts espais, plantegen els partits en fer molts gols, però també en reben molts, però segur que ens posen les coses difícils".  

Els jugadors disponibles

La llista completa pel partit d'aquest diumenge és aquesta: Kiko Casilla, Pau López, Felipe M., Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Salva Sevilla, Stuani, Cañas, H. Moreno, Javi López, Lucas, Fuentes, Colotto, Caicedo, Álvaro, Arbilla, Montañés i Duarte.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut