Espanyol

Sergio González: "Ens motiva derrotar un altre gran rival com el Sevilla"

L'entrenador espanyolista és conscient que el creuament de quarts serà complicat però està molt motivat per poder derrotar un altre gran rival com el Sevilla.

Actualitzat

Sergio González, entrenador del R.C.D. Espanyol, s'ha declarat molt il·lusionat per jugar el partit de quarts de final de la Copa del Rei, i molt motivat per "derrotar un altre gran rival com el Sevilla".

Tot i axò, l'entrenador espanyolista és conscient que el creuament de quarts serà "molt complicat. El Sevilla té molt potencial i alternatives. Rotarà però té moltes opcions per fer-ho amb garanties". Tot i això, "l'afició està molt il·lusionada i nosaltres com ells. Intentarem fer un partit interessant, bonic i amb intensitat, i sortirem a guanyar-lo."

L'equip de Cornellà-el Prat arriba a aquesta ronda de la competició en un bon moment de forma després de guanyar el València i de situar-se en una 9a posició a la classificació de Primera Divisió.

González manté, per tant, la prioritat a la Lliga. La Copa "és un torneig que afrontes amb una motivació diferent, però la base és la Lliga. És el més important i el que ens dóna de menjar, tot i que a la Copa intentarem competir bé per passar l'eliminatòria."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut