Espanyol

Sergio González confirma que Sergio García no jugarà la Supercopa de Catalunya

Sergio González, entrenador del R. C. D. Espanyol, ha descartat la participació de Sergio García a la Supercopa de Catalunya, que TV3 oferirà en directe aquest dimecres a partir de les 21.30. El capità es recupera bé de la seva lesió muscular, però no arribarà a temps per jugar contra el Barça

Actualitzat

Sergio González, entrenador del R. C. D. Espanyol, ha descartat la participació de Sergio García a la Supercopa de Catalunya, que TV3 oferirà en directe aquest dimecres a partir de les 21.30. El capità es recupera bé de la seva lesió muscular, però no arribarà a temps per jugar contra el Barça. L'altre jugador tocat, Felipe Caicedo, ha completat l'entrenament sencer però amb molèsties, i la seva presència en el primer derbi de la temporada no és segura.

El tècnic ha dit que "és la primera Supercopa catalana, i això és motiu suficient per sortir a guanyar-la. Traurem un equip competitiu, que donarà una bona imatge i que intentarà guanyar el partit". Respecte al Barça que es trobarà, el responsable del primer equip blanc-i-blau pensa que "perdre contra el teu màxim rival és molt molest, i en aquest partit té l'oportunitat d'alliberar-se i fer el que millor sap: jugar a futbol". L'entrenador del R. C. D. Espanyol ha afirmat que "estem en un bon moment, en línia ascendent. Aquest dimecres hem de demostrar-ho".

Tot i això, Sergio González ha deixat clar que el seu onze presentarà variacions respecte a l'habitual de la Lliga. "La normativa és la que és, però ens permet que jugadors que amb tingut pocs minuts en tinguin molts. És un partit important per a ells, per tenir sensacions de futbolistes". González ha confirmat també que jugarà "una bona representació del filial ja que és un partit perquè tinguin els seus minuts, per començar-los a conèixer i per veure la seva evolució en els primers partits de lliga".

.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut