Espanyol

Sergio González avisa als titulars habituals que no s'adormin

L'entrenador de l'Espanyol va veure moltes coses positives dels suplents habituals en el partit de Copa d'aquesta setmana contra el Llevant, el mateix rival contra el qual jugaran aquest dilluns a la Lliga

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, reconeix que el partit d'anada de setzens de Copa contra el Llevant de dijous passat li va servir per estudiar més a prop el rival d'aquest dilluns a la Lliga, i per veure que alguns dels suplents habituals de l'Espanyol estan pujant molt el nivell. González no ha revelat si alguns dels titulars de la Copa repetiran a la Lliga, però sí que ha dit que "els que juguin, repeteixin o no, han d'estar molt atents. Hi ha companys que estan molt al límit i aquest partit és una revàlida important per a qualsevol que sigui titular".

Tot i això, el tècnic creu que el partit de dilluns contra el Llevant de Lliga no tindrà res a veure amb el d'aquesta setmana en l'anada dels setzens de la Copa del Rei. "Canvia tot", ha dit el tècnic, "perquè la lliga és la que et dóna de menjar". Sergio ha insistit que la Lliga "és el plat principal, el més important. La Copa és el segon, les postres, i, com més avances, més et ve de gust".

La gran preocupació tàctica de l'entrenador blanc-i-blau és buscar més recursos de creació de joc més enllà de l'aportació del mitja punta Marco Asensio, perquè els rivals "saben que és un foc important per a nosaltres. Estem treballant perquè puguin sortir altres. Així evitarem la sensació que només generem futbol quan apareix Marco".

Les novetats a la convocatòria són el retorn del sancionat Víctor Sánchez i del lesionat Anaitz Arbilla. L'entrada d'aquests dos jugadors a la llista ha provocat la sortida, per decisió tècnica, d'Abraham i Joan Jordan.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut