Espanyol

Sergio González afirma que necessiten els tres punts per "continuar somiant" i quedar al més amunt en la classificació

L'entrenador blanc-i-blau ha explicat la importància de guanyar els tres punts per seguir escalant posicions, tot i que ha reconegut que els partits fora de casa "són el punt dèbil de l'equip"

Actualitzat

Sergio González ha afirmat que necessiten aconseguir els tres punts davant el Llevant per "continuar somiant en seguir millorant", per així poder acabar el més amunt possible en la classificació final. El conjunt blanc-i-blau obrirà la 32a jornada de lliga contra els "granotes" el proper divendres al Ciutat de València. El tècnic periquito ha mostrat el seu desig perquè l'equip mantingui la bona línia i faci una bona actuació a domicili, un dels "punts dèbils" de l'Espanyol d'aquesta temporada.

L'entrenador de l'Espanyol també s'ha mostrat satisfet amb el nivell de l'equip fins aleshores, del qual està "molt orgullós". Tot i que "han mostrat ràfagues diferents", Sergio González ha afirmat que l'equip no ha mostrat "cap sensació de fragilitat" al llarg de la temporada.

La necessitat del Llevant per sortir de les últimes posicions fa creure a González que es trobaran amb un equip "agressiu i intens" al davant. L'entrenador de l'Hospitalet, però, no s'ha preocupat pels antecedents de l'Espanyol en el Ciutat de València. "No fem cas al passat estadísticament; volem guanyar perquè és la nostra obligació", ha afirmat el tècnic. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut