Espanyol

Quique: "És un moment màgic i hem de fer-lo durar al màxim"

L'entrenador blanc-i-blau ha explicat que els ànims en el vestidor s'han disparat cap amunt després de la victòria contra el Barça a la Copa

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut en roda de premsa per explicar amb quines sensacions encara el duel contra el Sevilla quan encara hi ha ressaca de la victòria en el derbi de Copa de dimecres

"Màxima serietat i separant-nos molt del què va passar fa dos dies. És un rival molt difícil i els hem de tenir tot el respecte. Anem il·lusionats al partit de demà"

En aquest sentit, el tècnic blanc-i-blau té molt clar que ens aquests moments hi ha una dosi extra de motivació en el vestidor

"Confio molt en el poder de la ment i en les emocions. És un moment màgic i l'hem d'aprofitar per fer-lo durar al màxim. Anímicament estem molt bé"

Quique també ha explicat perquè Piatti ha caigut de la convocatòria de cara a un partit tan complicat contra el Sevilla:

"Estava bé, però a l'entrenament d'ahir va sentir molèsties musculars i no vull arriscar"

Última sessió d'entrenament de l'Espanyol per preparar el compromís de Lliga contra el Sevilla d'aquest dissabte a les 13.00 a Cornellà-el Prat. Sergio García s'ha reincorporat al treball del grup, mentre que Piatti i Jurado no s'han exercitat a la gespa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Posteriorment, el club ha fet pública la llista dels 19 jugadors que Quique Sánchez Flores ha convocat per al difícil partit contra els andalusos. Com a gran novetat, hi ha el retorn del davanter del Bon Pastor, que ja ha fet net de les molèsties físiques que arrossegava, mentre que Pablo Piatti no està disponible per lesió, ni tampoc Aarón, que serà baixa per sanció.

Així doncs, la llista de convocats és aquesta: Pau López, Diego López, Marc Navarro, Víctor Sánchez, Naldo, Óscar Duarte, Gerard Moreno, Sergio García, Leo Baptistao, Dídac Vilà, Óscar Melendo, David López, Javi López, Javi Fuego, Marc Roca, Mario Hermoso, Esteban Granero, Sergi Darder i Àlex Domínguez.

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut