Sergio García a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque
Espanyol

Sergio García es mostra optimista de cara a la visita del Camp Nou: "En un derbi pot passar de tot"

El davanter blanc-i-blau creu que la motivació de jugar contra el Barça, sumada a la d'aconseguir la primera victòria a la Lliga, els pot ajudar a sortir del Camp Nou amb la victòria

Actualitzat

Sergio García ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després d'una nova sessió d'entrenament a porta tancada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar la difícil visita del Camp Nou de dissabte vinent.

El capità blanc-i-blau no vol ni sentir a parlar d'un Barça afeblit per l'ambient enrarit que es respira al voltant del club blaugrana: "No penso que no estiguin en el seu millor moment. Tenen grans jugadors, al marge de les coses que han passat. Nosaltres ens hem de concentrar a intentar aconseguir un bon resultat. És difícil, però en un derbi pot passar de tot."

García també es mostra convençut que Dembélé s'encarregarà que ningú trobi a faltar Neymar i és que creu que el brasiler "és un grandíssim jugador i ha demostrat tenir molt bones qualitats en l'equip on jugava abans".

Sobre les xiulades que pugui rebre al Camp Nou, Sergio García desitja un ambient escalfat perquè això el fa sentir més motivat a la gespa: "M'encanta que la gent m'increpi en un camp tan contrari a l'Espanyol. Com més sorol senti, millor estaré."

En tot cas, el del Bon Pastor gira full després de l'ensopegada contra el Leganés i creu que els servirà per encarar el derbi amb més ambició: "Esperàvem molt d'aquest partit, però no va anar bé. Això encara ens crea un plus per buscar la primera victòria al Camp Nou."

 

 

Anar al contingut