Espanyol

Sergio García: "Els tres punts ens han de servir per agafar més confiança"

El davanter perico s'ha mostrat alleujat després de sumar la primera victòria a domicili i no descarta capgirar el resultat de la Copa dijous

Actualitzat

No hi ha temps per assaborir la primera victòria a domicili de la temporada aconseguida dilluns contra el Màlaga (0-1) i aquest mateix dimarts al matí l'Espanyol ha tornat a la feina per preparar el següent repte de la setmana: Capgirar l'1-2 encaixat contra el Llevant en el partit d'anada dels vuitens de final de Copa.

Més enllà de la sessió, les proves mèdiques practicades a Víctor Sánchez han descartat cap lesió en el bessó de la cama dreta després del fort cop que es va endur durant el partit contra el Màlaga. Óscar Duarte continua en procés de recuperació de les molèsties que arrossega i Javi Fuego, que també va sortir tocat de La Rosaleda després d'emportar-se un fort cop a l'ull, estarà a disposició de Quique Sánchez Flores de cara a l'enfrontament de dijous.

Després de l'entrenament, ha comparegut en roda de premsa Sergio García i ha deixat clara la satisfacció que sent després de la victòria davant del Màlaga:

"Havíem de guanyar els tres punts. Això ens ha de servir per agafar més confiança i seguir creixent."

Sobre el partit de Copa, el davanter del Bon Pastor admet que l'equip blanc-i-blau no ho tindrà fàcil per passar ronda però tampoc descarta res:

"El resultat és favorable per a ells i, a més, juguen a casa. Anirem a donar-ho tot, no regalarem el partit. Tenim el nivell per donar-li la volta al partit però serà difícil."

Sobre el darrer fitxatge del Barça, Philippe Coutinho, Sergio García també n'ha tingut unes paraules i és que van coincidir en el vestidor en la breu etapa que el brasiler va militar a l'Espanyol com a jugador cedit de l'Inter de Milà

"Era molt jove però ja se li veien maneres. Va estar bé amb nosaltres i només puc desitjar-li que tingui sort en la seva nova etapa"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut