Golf

Sergio García continua jugant a un alt nivell a l'Open dels EUA i el jove John Rahm cau eliminat

El castellonenc firma 71 cops en la segona jornada a Erin Hills i amb -3 en total està en el "top 20" provisional, a 4 cops dels líders; Rafa Cabrera passa el tall pels pèls, i cau el basc Jon Rahm

Sergio García continua sota par després de la segona jornada de l'Open dels EUA (EFE)

Sergio García continua jugant a un alt nivell a l'Open dels Estats Units. En la segona volta, el castellonenc ha tornat a baixar del par del camp, i afronta el cap de setmana amb un resultat de -3. El flamant campió del Masters ha fet tres "birdies" i dos "bogeys", i, per tant, ha sobreviscut a les exigències del traçat. García es queda a quatre cops dels líders, els nord-americans Brian Harman (-7) i Brooks Koepka (-7), i els anglesos Paul Casey (-7) i Tommy Fleetwood.

Altres jugadors il·lustres no han passat el tall: Jason Day, que ha visitat alguns dels 138 búnquers del recorregut, i Rory McIlroy, que ha patit molt entre l'herba densa i alta del "rough".  El golfista canari Rafa Cabrera Bello ha acabat amb un +1, la mínima per accedir al cap de setmana, però el jove basc Jon Rahm (+5), que participava en el seu segon Open dels Estats Units situat en el desè lloc del rànquing mundial, n'ha sortit més mal parat i ha caigut eliminat a quatre cops del tall.

En els primers llocs de la classificació no hi ha cap guanyador dels grans, però l'escassa diferència de vuit cops entre el líder i la part baixa de la taula augura molts moviments en el segon "major" de l'any.