Golf

Sergio García completa un espectacular recorregut i lluitarà amb Tiger Woods per l'Open Britànic

El nord-americà Tiger Woods partirà com a líder en solitari en l'última jornada de l'Open Britànic de golf. Després de la tercera jornada de competició, Woods presenta una targeta amb 13 cops sota el par del camp. Això sí, el seu tercer recorregut pel Royal Liverpool de Hoylake no ha estat precisament brillant. Amb només un cop sota par, Woods s'ha mantingut al capdavant de la classificació gràcies a la magnífica renda assolida en les dues primeres jornades. En canvi, el castellonenc Sergio García ha protagonitzat un espectacular recorregut, amb cinc "birdies" i un "eagle" per un total de 65 cops, 7 sota par. Amb menys 12, García té al seu abast el prestigiós torneig britànic.

Mentre que Tiger Woods ja sap què és guanyar l'Open Britànic -en dues ocasions, els anys 2000 i 2005-, el golfista espanyol buscarà el que seria el seu primer gran torneig internacional. A banda de Woods, els principals rivals de Sergio García seran un altre nord-americà, Chris Dimarco, i el sud-africà Ernie Els, també amb 12 cops sota par. Amb menys 11 hi ha dos jugadors més, l'argentí Ángel Cabrera i el nord-americà Jim Furyk.


Pel que fa a la resta de jugadors espanyols, han perdut totes les seves opcions al triomf final. Gonzalo Fernández-Castaño ha presentat una targeta de 73 cops, un sobre par, per un total de 212 cops acumulats al llarg dels tres dies de competició (4 sota par).


Miguel Ángel Jiménez, que en els dos primers dies de competició havia ocupat posicions de privilegi, s'ha enfonsat en el seu tercer recorregut pel Royal Liverpool. Amb 4 cops sobre par, Jiménez s'ha situat amb un global de 213 cops, 3 sota par.


Finalment, José María Olazábal ha tancat la tercera jornada amb un total de 217 cops, un per sobre el par del camp.

NOTÍCIES RELACIONADES