Sergio García, el millor.
Espanyol

Sergio García canvia el guix per una fèrula, però continua sent dubte per diumenge

El davanter de l'Espanyol Sergio García, que contra el Còrdova va patir dues fractures al carp del canell dret, s'ha sotmès aquesta dijous a nous controls i els metges han apostat per retirar-li l'escaiola i col·locar-li una fèrula més lleugera, encara que segueix sent dubte per a la Reial Societat, diumenge.

Actualitzat

 El davanter de l'Espanyol Sergio García, que contra el Còrdova va patir dues fractures al carp del canell dret, s'ha sotmès aquest dijous a nous controls i els metges han apostat per retirar-li el guix i col·locar-li una fèrula més lleugera, encara que segueix sent dubte per a la Reial Societat, diumenge. L'equip del doctor Ramon Cugat ha visitat el futbolista a l'Hospital Quirón de Barcelona.
   El jugador portarà una nova protecció, més lleugera i amb la qual per reglament sí que podria competir, durant les pròximes setmanes, tal com ha informat l'entitat blanc-i-blava.

Encara és dubte per diumenge

   El jugador se sumarà de forma imminent a les sessions de treball amb la resta dels seus companys, encara que Sergio García és dubte per al partit d'aquest diumenge contra la Reial Societat, al Power8 Stadium, fins que no es determini si la seva adaptació a la fèrula és positiva.
   El club ha assegurat que serà el propi futbolista, en consens amb els serveis mèdics blanc-i-blaus, els que tinguin l'última paraula sobre la seva disponibilitat. Tots estaran molt pendents del davanter, clau per a l'entrenador Sergio González, i no desitgen córrer riscos.

Anar al contingut