Espanyol

Sergio: "És un partit que motiva i tot el que fem tindrà un valor doble"

El Calderón és un camp tradicionalment complicat per a l'Espanyol. Serà una nova prova de maduresa per als blanc-i-blaus.

Actualitzat
Per l'escenari; pel rival, un dels més admirats per Sergio González, i per la important baixa per sanció de Víctor Sánchez al mig del camp. El tècnic blanc-i-blau, però, té la fórmula per fer que tot això no es noti.

"Per sumar al Vicente Calderón cal posar-hi les mateixes ganes, la mateixa intensitat i competir al màxim. Hem de tenir il·lusió per guanyar el partit i estar molt atents perquè és un equip molt perillós quan roba la pilota. És un partit que motiva i tot el que fem tindrà un valor doble. És un repte enfrontar-se a un rival tan fort i que està fent una gran temporada a la Lliga i la Lliga de Campions", ha analitzat Sergio González en la roda de premsa prèvia al duel d'aquest dissabte a les 18.15 h al Calderón.

També són baixa Salva Sevilla i Arbilla per lesió, i entren a la convocatòria Cañas i Joan Jordán. El partit serà una nova prova per calibrar el creixement de Marco Asensio.

Els "colchoneros" tenen la baixa del seu capità, Gabi, i esperen veure el gol número 100 de Fernando Torres amb la samarreta blanc-i-vermella. I el seu tècnic Simeone ja ha advertit de la dificultat del partit per la perillositat de l'Espanyol al contracop.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut