El pilot de Force India Sergio Pérez estava patrocinat per la marca d'ulleres Hawkers (Reuters)
El pilot de Force India Sergio Pérez estava patrocinat per la marca d'ulleres Hawkers (Reuters)
Fórmula 1

Sergio "Checo" Pérez trenca el contracte amb un patrocinador per un tuit ofensiu sobre el mur que Trump vol fer a Mèxic

El pilot de Force India ha deixat l'espònsor d'una marca d'ulleres per considerar que havia publicat un tuit ofensiu contra els mexicans

Ramon AngladaActualitzat

El pilot mexicà de Fórmula 1 Sergio "Checo" Pérez ha decidit aquest dijous trencar la relació contractual amb la marca d'ulleres Hawkers arran d'una campanya a les xarxes socials on es feia broma sobre el mur que Trump vol construir a la frontera dels Estats Units amb Mèxic. Després de l'elecció de Donald Trump com a president dels Estats Units, la marca ha considerat que podria ser graciós fer un tuit de burla amb els mexicans. Però la publicació ha causat l'efecte contrari. El pilot Checo Pérez, patrocinat per Hawkers, s'ha sentit ofès i ha decidit trencar la relació amb la marca.

En el polèmic tuit dirigit als mexicans, Hawkers els recomanava "posar-se unes ulleres perquè no es notessin els ulls inflats en la construcció del mur", en relació amb les afirmacions de Trump de separar els Estats Units de Mèxic. Inmediatament, el pilot de Force India ha contestat també a Twitter que trencava les relacions amb la marca: "Mai deixaré que ningú es burli del meu país". Hawkers ha esborrat el tuit i ha demanat disculpes en diferents ocasions. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut