Barça

Sergio Busquets renovarà el seu contracte amb el Barça per a les pròximes cinc temporades

El Barça està a punt de tancar la renovació de contracte de Sergio Busquets. L'agent del futbolista, Josep Maria Orobitg, ja ha arribat a un acord pel que fa als detalls principals del nou contracte. La durada serà per a les pròximes cinc temporades, i la fitxa superarà el mig milió d'euros que oferia inicialment el club blaugrana. Ara només falta detallar els incentius per rendiment i títols perquè l'acord definitiu entre les dues parts es faci oficial.
La renovació de Sergio Busquets està molt avançada i el Barça no trigarà a anunciar de forma oficial l'acord amb l'última perla del planter blaugrana. Ahir al matí hi va haver-hi una nova trobada a les oficines del Camp Nou entre el secretari tècnic Txiki Begiristain i l'agent de Busquets, Josep Maria Orobitg. Encara no s'ha tancat l'acord definitiu però està a punt d'arribar.

Només s'han de discutir els últims detalls. L'acord base és per a les pròximes cinc temporades. Almenys, de moment, la primera seria amb contracte de jugador del filial. Després, i segons el rendiment del jugador, Sergio Busquets passaria a tenir contracte del primer equip.

Com tots els contractes, hi ha una part fixa i una de variable. La quantitat fixa ja està pactada i superarà els 500.000 euros inicials que oferia el club blaugrana. Una fitxa alta per a un jugador del Barça Atlètic però assumible, segons el club. El que falta per polir són els variables. Un cop es tanqui això ja es podrà dir que Sergio Busquets ha renovat pel Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES