Barça

Sergio Busquets no serà sancionat i podrà jugar la final de Wembley

Mal dia pel Reial Madrid, que aquest dilluns ha sabut que la UEFA li ha tombat tots els recursos i que Sergio Busquets no serà sancionat pels seus presumptes insults racistes a Marcelo. El comitè de control i disciplina de la UEFA ha decidit que no hi ha proves per sancionar el migcampista blaugrana, que, per tant, podrà jugar la final de Wembley. El Madrid insisteix en què ells no van posar la denúncia, i que l'expedient el va obrir la UEFA per iniciativa pròpia.

Actualitzat
Durant el Barça-Deportivo de diumenge al Camp Nou, Sergio Busquets va rebre, a través del telèfon, la primera pista de la decisió que havia pres el comitè de control i disciplina de la UEFA, reunida unes hores abans. Era només una filtració però anava ben encaminada. Aquest dilluns, la UEFA ha comunicat oficialment al Barça que desestima l'expedient que havia obert al migcampista barcelonista a instàncies del vídeo presentat pel Reial Madrid ja que no troba motius susceptibles de sanció. No queda clar que Busquets es dirigeixi a Marcelo amb insults racistes i, per tant, l'expedient i la possible sanció al blaugrana ha quedat en no res.

La conseqüència immediata de tot plegat és que Busquets podrà jugar la final de Wembley i que el Barça, després de fer-ho al camp, guanya una altra batalla al Reial Madrid, aquest cop als despatxos. Fa només 48 hores, Karanka continuava demanant el càstig per a Busquets. Karanka, Mourinho i companyia es tornen a quedar amb un pam de nas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut