Barça

Sergio Busquets s'estarà al voltant d'un mes de baixa

El migcampista blaugrana s'ha sotmès a proves mèdiques aquesta matinada i, tot i que no hi ha confirmació oficial, ho tindrà difícil per arribar als partits contra el Manchester City i el Reial Madrid

Actualitzat

Sergio Busquets té una lesió a la sindesmosi del turmell dret, el lligament que uneix la tíbia i el peroné per sobre de l'articulació. El futbolista del F. C. Barcelona ha estat sotmès a proves mèdiques aquesta matinada, tant bon punt l'expedició blaugrana ha aterrat a Barcelona. Tot i que encara falta la confirmació oficial, el migcampista de Badia s'hauria trencat el lligament, cosa que implicaria unes 3 o 4 setmanes de baixa.

Aquest període de recuperació, tot i ser provisional, dóna a entendre que Busquets ho té molt difícil per arribar en condicions als dos partits de màxima transcendència que el Barça té aquest mes: el Barça-Manchester City (18 de març), de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, i el Barça-Reial Madrid de Lliga, quatre dies després. De fet, un dels grans objectius és que el jugador pugui estar punt per al "clàssic". 

El Barça ha emès un primer comunicat oficial sobre la lesió de Busquets, però ni ha concretat ni la gravetat de la lesió ni ha aventurat un termini de recuperació. De fet, només ha confirmat que estarà de baixa per al pròxim partit de Lliga, el diumenge (12.00 h.) davant el Rayo Vallecano, però ha deixat la resta a l'evolució de la lesió. 

Busquets es va lesionar en una acció amb Tomàs Pina al minut 40 de partit. La jugada ha acabat amb el gol de Jonathan Dos Santos, que posava l'empat a un en el marcador. Ràpidament el van retirar del terreny de joc amb llitera, entre ostensibles gestos de dolor, i va ser substituït per Mathieu, mentre que Mascherano va passar a ocupar la seva posició al mig centre defensiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut