Barça

Sergio Busquets escalfa el derbi dient que li és igual que l'Espanyol baixi a Segona

El Barça vol el títol de Lliga i l'Espanyol continuar a Primera. Amb aquests objectius tan diferents tots dos equips arriben a un derbi que ja ha començat a escalfar-se. Sembla que els jugadors de la casa, d'un i altre equip, són els que es prenen el derbi amb més ganes. I els que més senten aquests partits, perquè han viscut aquesta rivalitat des de les categories inferiors, són els jugadors del planter. Sergio Busquets ha dit avui que tant li fa que l'Espanyol baixi a Segona. Guardiola no comptarà amb Iniesta i rumia reservar Puyol per al partit de la Champions.

Actualitzat
Passaven 10 minuts de les onze quan els jugadors han sortit al camp. Avui no hi ha multa per retard per a ningú. La sessió de vídeo s'ha allargat més del previst. Guardiola és conscient que en els tres partits anteriors d'aquesta temporada l'Espanyol ha creat més dificultats de les previstes i ha volgut repassar davant de la pantalla de televisió allò que els seus futbolistes han de millorar.

De la sala de vídeo a la gespa. El tècnic ha continuat amb la teoria damunt del terreny de joc, i amb una atenció especial sobre Leo Messi. L'argentí, tan desequilibrant durant tota la temporada, no ha brillat en els últims derbis. Per Messi, i també pels jugadors del planter, jugar contra l'Espanyol sempre és especial. Sergio Busquets ha defugit la diplomàcia preguntat per si prefereix un Espanyol a Primera o a Segona, assegurant que no li importa si l'equip blanc-i-blau perd la categoria.

Puyol continua complint els terminis de la recuperació i arribarà del tot recuperat per al derbi, però Guardiola el podria reservar, tenint en compte que el dimarts següent torna la Champions a Lió.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut