Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona fins a la temporada 2022-23 (EFE)
Barça

Sergio Busquets arriba a un acord en ferm amb el FC Barcelona i renovarà per cinc anys més

El migcampista català, que podria estar lligat al club fins als 34 anys, passarà a tenir una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros

Actualitzat

El FC Barcelona ha comunicat que ha arribat a un acord amb Sergio Busquets per a la renovació de contracte amb el club fins a l'estiu del 2021. El tracte inclou la possibilitat d'estendre la durarada dos anys més, amb la qual cosa el migcampista arribaria als 34 anys vestit de blaugrana. La clàusula del jugador serà de 200 milions d'euros, i el nou salari situarà el jugador entre els més ben pagats de la plantilla, només al darrere dels integrants del trident i d'Andrés Iniesta.

El contracte es siganarà en els propers dies, abans que el jugador s'incorpori a la selecció espanyola per preparar l'Eurocopa de França.

"Em sento molt valorat"

El jugador blaugrana s'ha mostrat "content" per l'ampliació, i ha assegurat que se sent "molt valorat" pel club.

L'anunci ha coincidit amb un acte organitzat per la Fundació Johan Cruyff i la Fundació FC Barcelona, en què Busquets ha inaugurat un camp de futbol a Badia del Vallès, la seva localitat natal .

"Estic molt content d'haver arribat a un acord, de continuar aquí uns anys més i de sentir-me molt valorat pel club, l'afició, el cos tècnic i els companys. Desitjo que almenys vagi tot com fins ara", ha afirmat en declaracions als mitjans de comunicació.

El migcampista confia a poder complir els anys de contracte i acabar la seva carrera al primer equip blaugrana, amb el qual va debutar en la temporada 2008-09, als 20 anys. "Tant de bo sigui amb els anys que toquen i fins i tot amb dos optatius més. Aquest és el camí. Des que tinc 20 anys que sóc aquí, amb tot el reconeixement que he tingut i amb els títols aconseguits, i tant de bo que sigui així els anys que em queden ", ha afegit.

Un any de negociació

Les converses s'han perllongat des del principi de temporada i s'han concretat després de les negociacions, que s'han intensificat en els últims dies, entre el representant del jugador, Josep Maria Orobitg, el director d'Esports professionals, Albert Soler, i el director de futbol, ​​Raúl Sanllehi.

Preguntat per si la negociació s'ha allargat més de l'habitual, Busquets ha reconegut que hagués volgut que fos un procés "més ràpid", però també ha puntualitzat que en cap moment va veure perillar el seu futur de blaugrana.

"És el procés normal en una renovació. Algunes vegades volíem que fos més ràpid, però al final tot ha arribat a port, som on volíem tots, i estic molt content per això", ha assenyalat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut