Barça

Sergio Batista convoca el lesionat Leo Messi per al partit que l'Argentina ha de jugar al Japó el 8 d'octubre

Tot i que actualment està lesionat, Leo Messi ha estat convocat pel proper amistós que la selecció argentina ha de jugar al Japó el dia 8 d'octubre. Això vol dir que si es compleixen els pronòstics més optimistes, el davanter blaugrana se n'anirà just quan li arribi l'alta mèdica de la lesió al turmell. La notícia de la convocatòria de l'argentí de ben segur no agradarà gens al Barça, que no pot disposar de Messi des que Ujfalusi el va lesionar diumenge passat al Calderón. El davanter s'estarà un mínim de dues setmanes de baixa. El seleccionador argentí, Sergio Batista, arribarà avui mateix a Barcelona i té previst trobar-se amb Messi. L'AFA, la Federació Argentina, cobrarà 150.000 euros per fer jugar Messi en aquest amistós contra el Japó. Així doncs, sembla que Messi reapareixerà abans amb l'Argentina que amb el Barça.

Actualitzat
La Federació Argentina ha deixat de banda la lesió de Leo Messi i l'ha convocat per jugar un amistós al Japó, el dia 8 d'octubre. Si no el disputés, els argentins perdrien 150.000 euros, ja que la presència del davanter blaugrana està pactada per contracte. Es dóna la circumstància que Messi, lesionat pel txec Tomas Ujfalusi al Calderón, podria reaparèixer amb l'albiceleste abans que amb el Barça. Inicialment, però, l'objectiu de Josep Guardiola és tenir-lo a la banqueta en el partit de la Champions contra el Rubin Kazan, dimarts de la setmana que ve, i, si és possible, reaparèixer uns dies després en el partit de Lliga contra el Mallorca a l'Estadi.

La llista de Sergio Batista s'ha fet pública aquesta matinada, i també inclou dos blaugrana més, Mascherano i Gabi Milito. Precisament el seleccionador argentí té previst viatjar avui mateix a Barcelona per parlar amb el crac blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut