Futbol

Sergio Araujo, de la UD Las Palmas. explica el seu positiu en un control d'alcoholèmia perquè "els enzims s'adormen"

El jugador argentí ha estat enxampat conduint sota els efectes de l'alcohol quan es dirigia a l'entrenamet d'aquest dimecres al matí. Posteriorment, ha intentat explicat el seu positiu

Actualitzat

El davanter argentí de la UD Las Palmas, Sergio Araujo, ha donat positiu per segon cop aquesta temporada en un control d'alcoholèmia. El 27 de setembre, després de marcar el gol de l'empat contra el Reial Madrid (2-2), Araujo es va negar a passar un control d'alcoholèmia després de ser enxampat circulant amb el seu cotxe a una velocitat superior a la màxima permesa. Això li va suposar una condemna de 9 mesos de presó i 2 anys sense carnet de conduir. Aquest dimecres al matí, un control policial l'ha tornat a sorprendre conduint en estat d'embriaguesa.

Una patrulla de la Guàrdia Civil de Trànsit ha aturat "El Chino" Araujo cap a les 8.30 del matí a Las Palmas de Gran Canària per circular massa ràpid. En el control, el davanter ha donat positiu amb una taxa de 0,32 mil·ligrams d'alcohol per litre expirat, de manera que ha estat denunciat per una infracció administrativa del Codi de Circulació. Aquestes sancions tan sols es tramiten pel Codi Penal quan superen una taxa de 0,60.

La nova denúncia no afectarà la del passat mes de setembre perquè en aquest segon cas no es tracta d'un delicte, sinó d'una infracció administrativa. D'altra banda, la direcció de la UD Las Palmas ja ha anunciat que obrirà un expedient a Sergio Araujo per aquest incident. "El Chino" ha passat de ser una peça clau en l'ascens de l'equip canari a un habitual suplent i l'entitat, amb el suport de l'entrenador Quique Setién, li busca una sortida.

El futbolista ha donat la seva versió en una carta penjada a instagram, on explica que va prendre unes cerveses en un sopar amb uns amics abans d'anar a domir. Araujo afegeix que "el test ha donat positiu, segons em va dir el policia, perquè els enzims s'adormen i això endarrereix la desaparició de l'alcohol".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut