Futbol

Sergi Samper guanya el premi al jugador amb més projecció del futbol català de la temporada 2013-14

Sergi Samper rebrà aquest dimarts el premi al "Jugador amb més projecció del Futbol Català" de la temporada 2013-14 que atorga la Federació Catalana de Futbol. El jugador està convocat amb la selecció espanyola sub-21 i no podrà recollir el guardó a la 3a Gala d'Estrelles que s'emetrà en directe per Esport3 (20.00).
Sergi Samper, la gran promesa del futbol català. (Foto: Reuters)

Sergi Samper, la gran promesa del futbol català. (Foto: Reuters)

El jugador del filial del Barça Sergi Samper ha estat escollit jugador amb més projecció del futbol català" de la temporada 2013-14. La Federació Catalana ha escollit el jove jugador, que recentment ha sigut convocat per la selecció espanyola sub-21 per primera vegada.

Samper s'ha mostrat molt sorprès pel guardó i ha explicat que no s'esperava guanyar: "Quan vaig veure la llista de nominats no m'esperava guanyar. Estic molt agraït a tots els que m'han votat. Crec que, inconscientment, tu fas les coses bé i al final t'arriba el premi. I ara estic on estic gràcies a tots aquests anys de treball".

El jove del filial blaugrana, tot i això, no podrà recollir personalment el guardó en la Gala del Futbol Català, ja que està concentrat amb la selecció espanyola sub-21. L'acte, que se celebrarà aquest dimarts a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, serà transmès en directe pel canal Esport 3 a partir de les 20 hores.