Sergi Roberto, amb Koke i Busquets la setmana passada (EFE)
Sergi Roberto, amb Koke i Busquets la setmana passada (EFE)
Barça

Sergi Roberto no va jugar amb Espanya per unes molèsties al tendó d'Aquil·les

Després de no participar en el duel d'Espanya contra Macedònia, va sorprendre que el lateral de Barça no tingués ni un minut de joc a l'amistós contra Anglaterra. Unes petites molèsties físiques són l'explicació d'aquest fet.

Actualitzat

Sergi Roberto, convocat pel seleccionador espanyol Julen Lopetegi per al partit classificatori de dissabte passat contra Macedònia, classificatori per al Mundial de Rússia del 2018, i per l'amistós de dimarts contra Anglaterra. El lateral blaugrana, però, no va jugar cap dels dos.

Aquest fet ha alimentat les especulacions sobre l'estat físic del lateral del Barça. I més tenint en compte que a la segona part del partit contra Anglaterra a Wembley Lopetegi va fer sis canvis respecte a l'onze titular. Gairebé van entrar tots els jugadors de la banqueta menys Sergi Roberto.

El barcelonista no ha participat en cap d'aquests dos partits per precaució, ja que arrossega unes petites molèsties al tendó d'Aquil·les. En principi no sembla un problema greu, i estaria a disposició de Luis Enrique per jugar dissabte amb el Barça contra el Màlaga (16.15), però Lopetegi no ha volgut forçar la situació. Tampoc ha tingut la necessitat de fer-ho.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut