Lliga de Campions

Sergi Roberto: "No m'hi veig jugant de central, però tot és provar-ho"

El futbolista de Reus ha revelat que no es veu jugant de central perquè la plantilla té jugadors de qualitat per poder suplir la baixa per lesió de Samuel Umtiti

Actualitzat

Sergi Roberto ha explicat abans del partit de la Lliga de Campions contra l'Sporting de Portugal al Camp Nou que la seva renovació va pel bon camí i que no té cap dubte que les negociacions entre les dues parts acabaran amb èxit.

"La meva renovació va pel bon camí. Sempre he dit que soc culer des de petit. Les dues parts ens posarem d'acord sense problema."

El futbolista de Reus ha insistit que sempre està content tant si juga de lateral dret com de migcampista, la seva posició natural, i ha revelat que no es veu jugant de central perquè la plantilla té jugadors de qualitat per poder suplir la baixa per lesió de Samuel Umtiti.

"Sempre he dit que vull jugar i ajudar l'equip. Si és de lateral estaré encantat. I si és al mig, també. Crec que s'ha d'estar molt preparat per jugar de central.  És una posició on no he jugat mai i tampoc ho he provat en els entrenaments. Jo no m'hi veig, però en el fons tot és provar-ho. Aquesta és una posició molt delicada i ja hi ha altres companys que poden ocupar aquest rol i fer-ho al 100%. Tenim una plantilla molt àmplia."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut