Barça

Sergi Roberto: "No hi ha motius per patir per la meva renovació"

El jugador reusenc del FC Barcelona, que acaba el seu contracte el 30 de juny del 2019, ha assegurat que la seva recuperació "està anant més ràpid del que estava previst" i ha afegit que aviat tornarà als terrenys de joc

Actualitzat

El migcampista del FC Barcelona Sergi Roberto, que fa tres setmanes que és de baixa per un trencament del bíceps femoral de la cama dreta que es va fer en el partit de Lliga de Campions contra l'Olympiacos, ha assegurat que la seva recuperació "està anant més ràpid del que estava esperat" i que aviat tornarà als terrenys de joc.

"Contra la Juventus encara no podré ser-hi i per a València és una mica just, però estic molt content perquè la recuperació està anant molt bé i espero tornar com més aviat millor. Per al clàssic? (contra el Reial Madrid, el pròxim 23 de desembre). Segur que sí".

Sergi Roberto ha rebut el guardó de millor futbolist català de l'any de mans del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que ha assegurat que la renovació del migcampista blaugrana, que finalitza contracte el 30 de juny de 2019, va per bon camí.

"Fa dies que estem parlant i no tinc cap dubte que Sergi seguirà amb nosaltres. És un dels referents del nostre club, com Andrés Iniesta, ha crescut a La Masia i és un mirall on es poden mirar les noves generacions i estarà aquí fins que ell vulgui".

Sergi Roberto, de la seva banda, també ha deixat clar la seva intenció d'ampliar el seu contracte amb el club blaugrana:

"Sempre he dit que el Barça és on vull estar, perquè és el club de la meva vida. No hi ha motius per patir per la meva renovació".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut