Sergi Roberto
Sergi Roberto, llest per al Villmarín (Reuters)
Futbol

Sergi Roberto ja està disponible per al Betis-Barça i Mathieu ha tornat als entrenaments

El migcampista ha superat les molèsties amb què va acabar a Gijón i el central francès torna abans de l'esperat després d'un lesió complicada al menisc

Actualitzat

El primer equip del FC Barcelona ha fet l'últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar dissabte a Sevilla per enfrontar-se al Betis.

La sessió s'ha fet amb normalitat i ha comptat amb la presència de Sergi Roberto i Jérémy Mathieu. El migcampista ha deixat enrere les molèsties que el van obligar a retirar-se de l'últim partit, contra l'Sporting de Gijón. Pel que fa al central, ha tornat abans del que s'esperava de la lesió de menisc que es va fer amb la selecció francesa. No entrarà en la convocatòria per al Benito Villamarín, però s'espera que estigui a punt per a la pròxima jornada, contra l'Espanyol. A més, Sandro, encara en recuperació, s'ha exercitat al marge del grup.

En aquest entrenament ja no hi ha participat cap jugador del filial dels que han anat apareixent durant la setmana. Tots han tornat a les ordres de Gerard López per preparar el compromís d'aquest cap de setmana contra l'Huracán de València. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut