Futbol

Sergi Roberto i Alexia Putellas es coronen millors futbolistes de l'any a la 6a Gala de les Estrelles del Futbol Català

El blaugrana va superar en la votació final del jurat Gerard Piqué, Pere Pons i Sergio Busquets, i Alexia es va imposar clarament a Vicky Losada i Marta Corredera, segona i tercera, respectivament

Aquest dilluns al vespre s'ha celebrat la sisena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona, en la qual es reconeixen els mèrits de jugadors, entrenadors i àrbitres. Sergi Roberto i Alexia Putellas han rebut, com estava previst, el guardó com a millors futbolistes de la temporada en una cerimònia on també hi ha hagut més premiats.

El blaugrana Sergi Roberto va superar en la votació final del jurat a Gerard Piqué, Pere Pons i Sergio Busquets, mentre que Alexia es va imposar clarament a Vicky Losada i Marta Corredera, segona i tercera, respectivament.

En la resta de categories, Òscar Garcia Junyent, que acaba de dimitir com a tècnic del Saint-Etienne francès, ha estat guardonat com el millor entrenador català de l'any. El jugador del Girona Pablo Maffeo ha estat designat el futbolista amb més projecció en categoria masculina i Berta Pujadas, del RCD Espanyol, en categoria femenina.

Per últim, David Medié ha estat premiat com el millor àrbitre i en futbol sala, Marc Tolrà és el millor jugador i Berta Velasco, millor jugadora i Andreu Plaza, millor entrenador.