Sergi Roberto
Sergi Roberto assegura que els aficionats s'ho passaran molt bé amb Valverde a la banqueta
Barça

Sergi Roberto: "He gaudit veient l'Athletic de Valverde; els aficionats del Barça s'ho passaran molt bé"

El jugador del Barça valora diverses qüestions de l'actualitat blaugrana durant un campus esportiu a Andorra

RedaccióActualitzat

Sergi Roberto, ha assegurat que va gaudir molt "veient l'Athletic Club d'Ernesto Valverde la temporada passada" i s'ha mostrat convençut que l'afició del Barça "s'ho passarà molt bé" aquest any, ara que el tècnic manxec serà l'encarregat de dirigir la banqueta blaugrana.

A més, el polivalent jugador del FC Barcelona,està disposat a jugar en qualsevol posició que li plantegi Valverde: "Sempre he dit que em sento més còmode jugant de migcampista, però he jugat molts minuts com a lateral i el que vull és jugar-"

A banda de les perspectives de futur, el reusenc, que participa en el Campus Nike que s'està fent aquests dies a Andorra, també ha parlat d'altres qüestions de l'actualitat del Barça:

Continuïtat: "He desconnectat molt durant les vacances, però en cap moment m'he plantejat la possibilitat de marxar del Barça"

Èxode a la Masia: "La decisió es personal de cada jugador i s'ha de respectar. Quan jugava al filial sempre vaig voler pujar al primer al primer equip"

Gestió dels joves talents: "El Madrid està fent molt bona feina potenciant el talent nacional, espero que el Barça faci el mateix".

A més del jugador del Barça, també hi ha participat Àlex Granell, jugador clau en l'ascens del Girona FC a la Primera Divisió i s'ha mostrat molt valent de cara al nou repte per a la propera temporada: "El Girona no ha de perdre l'essència. Sempre hem sortit a buscar l'adversari. En tot cas, sí que haurem de ser més sòlids en defensa i els laterals potser hauran de jugar més endarrerits"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut