Barça

Sergi Roberto estarà quatre setmanes de baixa per un trencament al recte anterior de la cama esquerra

El migcampista blaugrana Sergi Roberto haurà d'estar quatre setmanes de baixa després d'haver-se fet un trencament muscular al recte anterior de la cama esquerra durant el partit contra el Còrdova. Per la seva banda, David Villa, que va abandonar el terreny de joc en el minut 76 per unes molèsties musculars, no té cap lesió d'importància.

Actualitzat
El migcampista blaugrana Sergi Roberto haurà d'estar quatre setmanes de baixa després d'haver-se fet un trencament muscular al recte anterior de la cama esquerra durant el partit contra el Còrdova. El futbolista del planter es va haver de retirar en el minut 53 i després de les anàlisis mèdiques fetes s'ha determinat l'existència del problema muscular i se li ha estimat un període de baixa d'un mes. Sergi Roberto va ser substituït per Jonathan dos Santos en el minut 53.

Villa, amb molèsties musculars.

En el minut 76 també es va retirar del terreny de joc David Villa, afectat de problemes musculars, de manera que el seu equip es va quedar amb deu jugadors perquè ja havia fet els tres canvis. El reconeixement mèdic va determinar que l'asturià no té cap problema físic, però per precaució es va estimar més marxar del camp, tenint en compte que l'eliminatòria estava absolutament resolta.
Anar al contingut