Barça

Sergi Roberto: "En un altre equip no jugaria de lateral"

El futbolista del Barça ha confessat en la segona part de l'entrevista al programa "Catalunya Vespre Esports", de Catalunya Ràdio, que li va passar pel cap anar-se'n del club quan no disposava de minuts, i afortunadament va encertar-la quan va decidir quedar-se

Actualitzat

En la segona part de l'entrevista que Sergi Roberto ha concedit al programa "Catalunya Vespre Esports" de Catalunya Ràdio, el futbolista del Barça ha confessat que en un altre equip no hauria acceptat jugar de lateral i que el vestidor blaugrana no contempla la possibilitat que es torni a repetir un "Tamudazo" al Camp Nou.

El primer dia que Sergi Roberto va jugar de lateral va ser a la pretemporada contra el Manchester United a Santa Clara. El dia abans, en l'entrenament previ, va jugar com a lateral en el que va pensar era una prova sense més importància però el tècnic, Luis Enrique, li va confirmar que ho provarien en el partit de pretemporada i el reusenc ho va fer bé. "Llavors va arribar la lesió de Douglas davant del Chelsea, la lesió d'Alves a San Mamés, i vaig anar ocupant la posició de lateral, amb felicitació inclosa de Messi", ha recordat.

La de lateral era una posició nova per al reusenc que admet que aquesta temporada ha estat clau i encara més si es compara amb altres temporades on no havia jugat gaire. "Abans pertanyia a l'equip però no em sentia part. La meva mentalitat sempre va ser la mateixa, amb pocs o molts minuts, però quan veus que és molt difícil jugar et passa pel cap marxar o buscar minuts en un altre equip. Sort que em vaig quedar", confessa.

Vol que Marc Bartra es quedi

En l'època del Tata Martino Sergi Roberto va tenir les primeres peticions per assumir més responsabilitat dins l'equip i reconeix que potser podria haver donat més però apunta que tampoc va tenir els minuts necessaris perquè admet que la tasca del tècnic era complicada.

Humilitat i modèstia del planter blaugrana, compartida també amb Marc Bartra, un altre blaugrana que espera pacient el seu moment. "En Marc i jo estem al club on volíem estar de petits però quan mires els companys que tens, saps que has d'esperar. La situació dins del Barça pot canviar en qualsevol moment per la lesió d'un company o per qualsevol altre factor. Espero que el Marc es quedi, ell té l'última paraula", explica.

No veu possible un altre 'Tamudazo'

Amb la lliçó ben apresa, Sergi Roberto va arribar al Barça al 2007. A finals d'aquella mateixa temporada, el 9 de juny de 2007, tenia lloc el "Tamudazo" o el que és el mateix, el derbi Barça-Espanyol que va acabar empatant a un el blanc-i-blau Raúl Tamudo i que va causar la pèrdua del liderat dels blaugrana a falta d'una jornada i del títol de lliga, que va acabar guanyant el Reial Madrid de Capello.

Sergi Roberto assegura que el vestidor blaugrana no admet la possibilitat que l'Espanyol, amb un derbi altra vegada, els prengui el títol de lliga. La confiança per part del blaugrana és màxima i admet que no tenen comptes pendents amb els pericos. "Només ens centrem en fer el millor partit possible perquè no podem punxar en les dues jornades que queden", reconeix. Els blanc-i-blaus per la seva banda, admeten que els agradaria prendre la lliga al Barça i Sergi Roberto ho entén com a part del joc. "Hem de guanyar els dos partits que queden perquè no crec que ni Madrid ni Atlètic punxin", conclou.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut