Sergi Roberto
Sergi Roberto
Barça

Sergi Roberto cau a última hora de la llista de jugadors de Luis Enrique per jugar contra el Manchester City

La sorpresa de l'alineació de Luis Enrique per jugar contra el Manchester City ha estat l'absència, tant de l'onze titular com dels jugadors que seran a la banqueta, del lateral dret reusenc

Actualitzat

Sergi Roberto ha caigut de forma sorprenent de la llista de jugadors del FC Barcelona que poden participar en el duel de la Lliga de Campions contra el Manchester City. El lateral dret havia rebut l'alta de la seva lesió muscular aquest matí, com Jordi Alba. La seva absència deixa una defensa de quatre, amb Mascherano previsiblement de lateral dret, Gerard Piqué, Samuel Umtiti i Alba.

La porteria serà com sempre per Marc-André Ter Stegen, al mig del camp jugaran Ivan Rakitic, Sergio Busquets i Andrés Iniesta, i la davantera serà l'habitual de les grans cites: Leo Messi, Luis Suárez i Neymar. A la banqueta han quedat Jordi Masip, Rafinha, Arda Turan, Paco Alcàcer, Lucas Digne, André Gomes i Jéremy Mathieu. Els altres dos descartats, a més de Sergi Roberto, són Denis Suárez i Aleix Vidal.

El Manchester City jugarà de sortida amb Claudio Bravo a la porteria, una defensa amb Zabaleta, Otamendi, John Stones, Kolarov, un mig del camp amb Fernandinho, Gundogan i Silva, i una davantera amb Sterling, Nolito i De Bruyne. Pep Guardiola ha deixat a la banqueta el "Kun" Agüero.

Anar al contingut