Sergi Mingote abans de marxar cap a la seva nova aventura
Muntanyisme

Sergi Mingote busca un nou rècord en el món de l'alpinisme

Intentarà coronar els tres cims més alts del món en només un any

Actualitzat

L'alpinista Sergi Mingote ha emprès l'aventura "3 x 8.000 Solidary Project, New Guiness Record", que l'ha de portar a pujar els tres cims més alts del món: l'Everest, el K2 i el Kanchenjunga, sense oxigen embotellat i en només un any. El de Parets del Vallès ha marxat de l'aeroport de Barcelona en direcció al massís del Karakoram (Pakistan i Índia), on començarà l'intent d'ascens al K2 (8.611 metres).

El segon repte de Mingote serà el Kanchenjunga (8.586 metres). El muntanyenc l'intentarà pujar -hi entre el setembre i el novembre. I l'última gesta d'aquesta expedició solidària, que ha de servir per donar a conèixer la tasca que desenvolupen diverses ONG, serà l'Everest (8.848 metres). L'intentarà coronar entre el mesos de març i juny del 2019.   

L'alpinista italià Silvio Mondinelli  té actualment aquest rècord en aconseguir pujar l'Everest, el K2 i el Kanchenjunga en 3 anys i 2 mesos.
Mingote també pot ser el primer català que trepitja el cim de l'Everest en tres ocasions. Aquest cop no estarà sol. L'acompanyaran el granollerí Pep Vega i el muntanyenc canoví Lluís Cortadellas.

 

 

 

Anar al contingut