Espanyol

Sergi Darder: "Vaig venir a aportar creativitat, però m'està costant adaptar-me"

El migcampista mallorquí admet que "em van fitxar amb l'objectiu de donar més creativitat i control a la pilota, però he de millorar"

Darder, en una imatge recent (@rcdespanyol)

El migcampista Sergi Darder, un dels reforços qualificats de l'estiu passat, s'ha sincerat a la sala de premsa, admetent que no està oferint el màxim rendiment, en part perquè encara no està del tot acoblat al sistema de l'Espanyol:

"M'està costant adaptar-me al sistema de joc, però estic content. Ho estic jugant pràcticament tot i aquest era el meu objectiu. Estic molt content d'estar aquí, ja sabia on venia. Quan vaig fitxar, Quique em va dir que em volia per tenir més control de la pilota. L'objectiu era donar-li creativitat al joc, però quan estàs acostumat a un altre estil, és complicat. Ara és treball meu millorar. Tinc condicions per fer-ho."

Darder també fa autocrítica pel joc exhibit per l'equip a Balaídos, però en ressalta la part positiva:

"Abans del partit del Celta ja sabíem que són un equip que et fa pitjor jugador. Però vam treure un punt, tot i que no vam fer un bon partit."

El migcampista mallorquí es posa el nivell ofert en els tres derbis com a exemple d'on pot arribar l'equip:

"Vam fer tres partits davant el Barça a un alt nivell i, si ho vam fer contra ells, ho hem de poder fer als altres partits. Cadascú de nosaltres ha de donar més."

L'exjugador del Lió considera que parlar de la lluita pel descens no ve a tomb en l'actual situació de l'Espanyol, i que cal mirar més amunt:

"Si no estem entre els sis primers o no anem a Europa no és un fracàs, però hem d'estar més amunt d'on som ara i ens quedem molts partits."