Tenis

Sergi Bruguera: "M'encantaria guanyar la Copa Davis com a capità de l'equip espanyol"

L'extenista català espera guanyar la Copa Davis com a capità de l'equip espanyol, ja que com a jugador no ho va aconseguir i era una assignatura pendent

Actualitzat

Sergi Bruguera ha estat presentat aquest dimecres com a nou capità de l'equip espanyol de Copa Davis en substitució de Conchita Martínez, que va ser rellevada del càrrec al setembre. L'extenista català espera guanyar la Copa Davis com a capità espanyol, ja que com a jugador no ho va aconseguir i era una assignatura pendent.

"He jugat molts anys, he tingut bones victòries, però sempre m'han faltat dues coses: guanyar el torneig de Barcelona, que ja no podré, i la Copa Davis. Ara m'encantaria guanyar-la com a capità de l'equip espanyol. Sempre és una cosa que m'ha quedat al cor, no haver pogut guanyar-la, i ara espero poder tenir-ne l'oportunitat", ha confessat.

Bruguera també ha analitzat la situació política que s'està vivint a Catalunya. "És terrible tot el que està passant, és de les pitjors coses que he viscut. Espero i prego perquè tot se solucioni com abans i de la millor manera", ha comentat en l'acte que s'ha fet a la seu del Consell Superior d'Esports a Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut