Bàsquet

Serge Ibaka es perd el que queda de "play-offs" per una lesió muscular i perilla la seva participació al Mundial

Serge Ibaka s'ha lesionat al bessó esquerra i es perdrà el que queda de "play-offs" de l'NBA amb els Thunder d'Oklahoma City. Tot i que no haurà de passar pel quiròfan, la lesió necessita temps per curar-se i posa en perill la seva participació al Mundial de Bàsquet.

Serge Ibaka s'ha lesionat al partit contra Los Ángeles Clippers, es perdrà el que queda de play-offs i és dubte per al Mundial. (Foto: Reuters)

Serge Ibaka s'ha lesionat i es perdrà el que queda de "play-offs" de l'NBA amb els Thunder d'Oklahoma City. Es tracta d'una lesió al bessó esquerre que l'ala-pivot ha patit mentre disputava el sisè partit de les semifinals de la Conferència Oest que va disputar el seu equip contra Los Angeles Clippers (104-98). La victòria els va assegurar arribar a les finals que jugaran contra els Spurs de San Antonio però no podran comptar amb el millor jugador sota la cistella (12,2 punts, 7.3 rebots i 2,2 taps de mitjana en el que va de fase final). 

El Mundial en perill

El gerent general dels Thunder, Sam Presi, ha destacat que la lesió d'Ibaka necessita temps per curar-se, tot i que no haurà de passar per quiròfan. No només es pot perdre Ibaka el que queda de "play-offs" sinó que la lesió posa en perill la seva participació al Mundial de Bàsquet que tindrà lloc a Espanya el proper mes d'agost. L'ala-pivot ha d'estar completament recuperat abans de tornar a la competició per evitar tornar a lesionar-se.