Serena Williams, en la seva última participació (REUTERS)
Tenis

Serena Williams serà baixa a Singapur per problemes a l'espatlla

La número 2 del món s'ha vist obligada a renunciar a la cita més prestigiosa de la temporada per culpa de la lesió que arrossega des del juliol

Marc BéjarActualitzat

Serena Williams no participarà a les WTA Finals que es disputaran entre el 23 i el 30 d'octubre. La jugadora, de 35 anys, té una lesió a l'espatlla, uns problemes físics que arrossega des del juliol. Després del seu retorn frustrat a l'obert de casa seva, al setembre, on va caure a les semifinals, la tenista no ha pogut fer net de la seva lesió.

Williams es perdrà així el torneig que reuneix les vuit millors raquetes femenines del panorama tenístic. Amb aquesta absència, la nord-americana no podrà revalidar el títol aconseguit la temporada passada i veu com se li acumulen les males notícies, després d'haver perdut recentment el número 1 del rànquing, una posició que havia ocupat durant 186 setmanes consecutives i que des de l'Open dels Estats Units es troba en mans de l'alemanya Angelique Kerber.

L'actual número 2 del món fa dos finals de temporada que té algun entrebanc físic i no pot rendir al seu màxim nivell. El curs anterior va haver d'aturar el seu concurs en el circuit en les últimes cites del calendari a causa d'uns problemes de genoll que l'han perseguit fins a l'inici d'aquest 2016. Aquest cop, la seva baixa a la Copa Masters femenina per culpa de l'espatlla ha permès que la canària Carla Suárez es coli en el quadre provisional d'individuals del torneig de Singapur, a l'espera del seu resultat a Moscou, on només podria avançar-la Kuznetsova. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut