Serena Williams durant la final del passat Open d'Austràlia (Reuters)
Tenis

Serena Williams renuncia a participar en l'Open d'Austràlia

La nord-americana ajorna el retorn a la competició i no defensarà l'últim títol que va guanyar abans de retirar-se per ser mare

Actualitzat

Serena Williams ha anunciat que, finalment, no disputarà l'Open d'Austràlia. Williams, que havia de tornar a la competició després de gairebé un any d'absència per haver estat mare, ha declarat en un comunicat que encara no està al nivell per tornar al circuit.

La tenista nord-americana es va retirar temporalment després de l'Open d'Austràlia de l'any passat, que va guanyar estant ja embarassada. En aquell moment era la número u indiscutible de la WTA. Va ser mare al setembre i va encaminar la seva preparació amb l'objectiu de tornar al circuit plenament preparada el 2018. La seva reaparició va ser en el torneig d'exhibició d'Abu Dhabi i li va servir per adonar-se que estava preparada per jugar, però no pas per fer-ho bé i que necessitava més temps. Williams és actualment la número 22 del món.

La renúncia de Serena Williams al primer Grand Slam de la temporada se suma a la d'altres caps de cartell, especialment en el quadre masculí, on Andy Murray o Kei Nishikori també s'han donat de baixa per lesió.

Anar al contingut