Serena Williams celebra el seu triomf (EFE)
Serena Williams celebra el seu triomf (EFE)
Tenis

Serena Williams guanya el seu tercer torneig de Roland Garros i apunta a completar un Grand Slam

La nord-americana Serena Williams ha derrotat la txeca Lucie Safárová a la final de Roland Garros. És la tercera vegada que guanya aquest torneig, i també són tres les victòries en tornejos del Grand Slam que encadena.

Actualitzat

Serena Williams ha guanyat per tercera vegada Roland Garros. La número 1 del món no ha acusat la grip que ha patit durant el torneig per derrotar la txeca Lucie Safárová en tres sets (6-3, 6-7 i 6-2). La nord-americana ha encadenat, amb la seva victòria a París, tres títols del Grand Slam de forma consecutiva. La seqüència va començar amb l'Open dels Estats Units de l'any passat, i segueix amb l'Open d'Austràlia d'aquest gener i ara amb el torneig francès. Si guanya també a Wimbledon haurà completat un Grand Slam, tot i que en dos anys diferents.

A més, Serena ja suma 20 títols del Grand Slam (6 Open d'Austràlia, 3 Roland Garros, 5 Wimbledon i 6 Open dels Estats Units), i està a només dos del rècord de l'alemanya Steffi Graff. Una marca que sí que ha batut la petita de les germanes Williams és la de la guanyadora més veterana de Roland Garros. L'havia establert ella mateixa l'any 2013, i ara, amb 33 anys, l'ha tornat a batre.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut