Sense canvis a Segona B després que els cinc primers classificats hagin empatat els seus partits

Jornada amb molts empats a la Segona Divisió B, com el que ha obtingut el Girona al camp del Miapuesta (1-1). Els dos gols del partit els han marcat jugadors locals, ja que Miguel, en pròpia porteria, ha neutralitzat el gol que havia aconseguit Marc Sellarès.

L'empat, en aquest cas a 0, ha estat també el resultat que s'ha registrat a la Bòbila, en el partit que ha enfrontat el Gavà amb l'Alcoià.

El Terrassa ha encadenat la quarta jornada sense guanyar en perdre al camp del Vila Joiosa, per 2-0. Els de la Marina, que estaven al límit de la zona de descens, s'han imposat gràcies a dos gols d'Ortiz en els minuts 8 i 74.

La Gramenet ha aconseguit frenar l'Oriola en un partit amb moltes alternatives. Meca, en el minut 8, ha avançat els colomencs, però Juan Navarro ha empatat el partit amb un fort xut en el minut 26. Ja en la segona meitat, Monti ha tornat a veure porta i ha situat el 2-1 en el marcador en el minut 62, però, faltant un quart d'hora per al final, una centrada d'Amantegui l'ha acabat rematant Kiko Ratón per establir el 2-2 definitiu.

En un duel per enganxar-se a la zona alta, el Lleida i l'Ontinyent han acabat signant un empat insuficient. Desserne ha avançat els locals, però, abans del descans, els visitants han aconseguit igualar gràcies a Santi Villa. Ja en el segon temps, de nou Desserne, set dies després de fer-se un gol en pròpia porta, ha marcat la seva tercera diana de la temporada. Però aquí s'ha començat a torçar el partit per als locals. Jugant amb un més, l'Ontinyent ha fet el 2 -2 definitiu, amb un gol de Rubio, i, al final, els de Zubillaga han acabat amb nou.

Empat de moltíssim mèrit el que va aconseguir el Badalona al camp de l'Alacant. Els de Francisco, a part del gol de Borja, en el minut 15, van haver de superar l'expulsió d'Héctor Bueno en el minut 34. David Prats, però, va marcar a l'equador de la segona meitat i els escapulats van saber resistir.

El Sabadell ha obtingut una victòria importantíssima, que, per contra, complica una mica més la salvació de l'Espanyol B. Després del gol de José Mari en el minut 13, Juanma ha empatat pels espanyolistes. Faltant un quart d'hora per al final, Òscar Ollés ha marcat el seu primer gol en les últimes quinze jornades i ha donat els tres punts als de Ramon Moya.

I l'Hospitalet ha estat a prop d'aconseguir una victòria que se li resisteix des del novembre. Toni Velamazán ha avançat els riberencs en el minut 40, però el Benidorm ha acabat certificant el cinquè empat de la jornada amb un gol de Del Moral en el 43.