Barça

Seguiment FCB reuneix 2.734 firmes però no optarà a la presidència del Barça

La precandidatura, sorgida d'una pàgina de Facebook, ha presentat 2.734 firmes. Participarà en els debats i es reunirà amb les candidatures durant la campanya electoral, però l'últim dia es retirarà de la cursa electoral. Jordi Farré, amb 2.033 firmes, i Jordi Majó, amb 1.020, no passen el tall

Actualitzat

Seguiment FCB ha presentat 2.734 firmes per passar el tall. Sorgida d'un grup de Facebook que organitza els desplaçaments de l'equip, aquesta precandidatura reclama una agència de viatges pròpia, un millor repartiment d'entrades i un grup d'animació per al Camp Nou i desplaçaments. Seguiment FCB, però, no té intenció d'optar a la presidència. El seu objectiu és participar en els debats i reunir-se amb les candidatures. L'últim dia de campanya es retiraran de la cursa electoral.

Jordi Farré no passa el tall

El precandidat a la presidència del Barça de Som Gent Normal, Jordi Farré, no ha passat el tall. Farré ha aconseguit només 2.033 signatures, de les 2.534 butlletes necessàries per poder presentar candidatura. Farré no lliurarà finalment les signatures aquest vespre al Club sinó que les certificarà davant notari la setmana que ve. 

Jordi Majó, amb 1.020, tampoc passa el tall

El precandidat Jordi Majó ha presentat 1.020 signatures amb les quals tampoc passa el tall per poder presentar la seva candidatura. Recordem que Majó ja es va presentar a les eleccions del FC Barcelona del 2003, any en què Joan Laporta va ser escollit al davant de Lluís Bassat. Jordi Majó va quedar tercer. 

Ferran Estrada, un clàssic

El soci 19.936 del FC Barcelona, Ferran Estrada, és un habitual de les precampanyes electorals. Fins ara, però, mai ha aconseguit passar el tall. Aquests comicis del 2015 no seran l'excepció. Sense cap mena de campanya per recollir signatures ni cap acte per donar a conèixer el seu projecte, Estrada ha lliurat 11 firmes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut