Barça

Seguiment FCB protesta en el vol a Gijón per la falta de contacte entre jugadors i aficionats

L'associació de seguidors blaugrana ha lliurat a l'expedició del club una carta i una samarreta signada pels socis com a protesta per la impossibilitat en els viatges d'entrar en contacte amb els jugadors. A l'avió s'han sentit càntics contra la junta i la plantilla. Seguiment FCB s'ha desvinculat d'aquest últim acte

Daniel AlentoActualitzat

Seguiment FCB ha tornat a aparèixer en el vol de l'equip a Gijón d'aquest dimecres amb una acció de protesta contra la política del club de no permetre el contacte dels socis amb els jugadors tot i viatjar plegats . L'associació es queixa que "darrerament no es pot embarcar ni compartir uns segons amb els jugadors quan es viatja amb l'equip" i per això han preparat un acte de protesta "que consistirà en l'entrega d'una carta i una samarreta, signada per socis, als jugadors i membres de l'expedició".

A la carta, encapçalada per una fotografia de Xavi amb dos nens, es diu que "aquesta imatge representa el que, a partir d'ara, ja no és possible. Ja no hi ha un mínim contacte entre els seguidors i l'equip. Aquests nens simbolitzen la il·lusió que tenen els més petits per tenir una foto o signatura vostra, dels jugadors (...). La mala gestió d'aquest tema fa que ens trobem avui dia en una situació completament injusta per al soci del FCB. En realitat, és tan injusta que la persona o persones responsables d'aquesta decisió haurien de reflexionar i rectificar."

El text segueix dient que "no volem aquest cop cap signatura vostra ni demanem cap samarreta. Simplement exigim respecte. Hi ha petits detalls que no requereixen gaire esforç per la vostra part, només uns instants de les vostres vides i que, en canvi, representen moltíssim per la gent que us segueix i us anima per tot el món. Aprofitem per demanar-vos que als finals dels partits, tant si guanyem com si perdem, us acosteu fins a la zona on estem situats la nostra afició i ens saludeu. Veiem sovint com ho fan tot els equips que ens visiten al nostre estadi i ens fa sentir enveja sana."

Després de recordar que "al nostre club sovint es parla de valors, i moltes vegades s'oblida de practicar-los amb els seus propis socis que són els legítims propietaris del clbu", Seguiment FCB explica que "com a acte de protesta no us demanem cap samarreta signada per jugadors sinó que us fem entrega d'una samarreta signada per nosaltres, amb el número de soci dels que viatgem avui en aquest xàrter a Gijón".

L'associació Seguiment FCB es va presentar a les passades eleccions a la presidència del FC Barcelona, amb Joan Batiste com a precandidat, reclamant la creació d'una agència de viatges pròpia del club per facilitar els desplaçaments dels aficionats i una grada d'animació. Batiste es va quedar a molts poques firmes de passar el tall per ser considerat candidat, però els quatre (Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa) que sí que el van passar es van fer seves aquestes propostes del grup. L'actual junta va anunciar la creació d'un departament de viatges del club. El tema de la grada d'animació ara per ara està aturat.

A l'avió també s'han sentit càntics contra l'equip i la directiva. Des del club han fet notar que aquesta part sonora de la protesta ha estat minoritària ja que dels 70 aficionats que anaven a l'avió només 20 han participat en aquest acció. El FC Barcelona considera intolerable la protesta, la veu com una falta de respecte als jugadors i una lloança als Boixos Nois. La Junta analitzarà els fets abans de prendre cap determinació.

El grup Seguiment FCB també s'ha desvinculat d'aquest càntics amb un comunicat difós a les xarxes socials i sèrie de piulades on expliquen que la seva protesta s'ha limitat al lliurament de la carta i la samarreta al delegat de l'equip Carles Naval, i que la resta no és cosa seva.

@SocioFCB  esta es la carta entregada junto a una camiseta. El resto no es cosa nuestra. pic.twitter.com/q77LmqQesd

— Seguiment FCB (@SeguimentFCB) February 17, 2016
 

@anruy @DominicanoCule @carlosalpa No compartimos cánticos con falta de respeto o insultos. Mucho menos a nuestros propios jugadores.

— Seguiment FCB (@SeguimentFCB) February 17, 2016

COMUNICAT OFICIAL SEGUIMENT FCB pic.twitter.com/f2miUriOH6

— Seguiment FCB (@SeguimentFCB) February 17, 2016
 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut