Robert Fernández esperant per embarcar a l'aeroport del Prat
Robert Fernández esperant per embarcar a l'aeroport del Prat
Barça

Segons l'"Efectivament", el secretari tècnic del Barça ha viatjat a Amsterdam per seguir 3 joves futbolistes de l'Ajax

Robert Fernández ha estat vist a l'aeroport del Prat agafant un vol en direcció a Amsterdam, ciutat on s'ha jugat l'Holanda- República Txeca. L'objectiu del viatge podia haver estat seguir 3 joves de l'Ajax que interessarien el Barça

Actualitzat

El secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, ha estat vist aquest migdia a la Terminal 1 de l'aeroport del Prat de Llobregat. Acompanyat d'Àlex Garcia, principal especialista del club blaugrana en el seguiment de joves promeses, ha agafat un vol amb destinació a Amsterdam.

Al programa "Efectivament" d'Esport3 s'ha afirmat que el motiu del viatge de Robert Fernández era assistir al partit que la selecció absoluta holandesa ha disputat contra la República Txeca, de l'última jornada de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2016.

En el programa que dirigeix Lluís Canut s'ha assenyalat als joves holandesos de l'Ajax Riechedly Bazoer (19 anys), Jairo Riedewald (19 anys) i Anwar el-Ghazi (20 anys) com el centre d'interès del secretari tècnic blaugrana.

Bazoer, un mig centre d'1,84 i bona tècnica, no ha jugat. Riedewald, un central que també pot ocupar la demarcació de lateral esquerre o mig centre defensiu, ha estat substituït per Van Persie quan el seu equip perdia 0 a 2. Anwar el-Ghazi, un extrem tècnic que té tendència a fer la diagonal en lloc de centrar des de la línia de fons, també ha estat titular.

En cas que el club es decidís a tancar la incorporació d'alguns d'aquests jugadors en el mercat d'hivern, tots ells podrien ser inscrits per jugar la Lliga de Campions, ja que l'Ajax no participa en la competició aquesta temporada.

 

Anar al contingut