Des del Ral·li de Montecarlo, primera prova del Mundial, Ogier no havia aconseguit la victòria (EFE)
Motor

Segona victòria de l'any per a Sébastien Ogier i segon podi per a Dani Sordo en el Ral·li de Portugal

Líder des de l'especial número 12 de dissabte, Ogier ha defensat la posició fins al final. A la general ha avantatjat en 15.6 segons Neuville, que havia guanyat els dos ral·lis anteriors, i en 1:01.7 Dani Sordo, els dos pilots de Hyundai

Actualitzat

El francès Sébastien Ogier (Ford Fiesta), quatre vegades campió mundial de ral·lis i defensor del títol, s'ha emportat aquest diumenge a Portugal en la sisena etapa del campionat, la seva segona victòria de la temporada, al davant del belga Thierry Neuville i de Dani Sordo, que ha fet el seu segon podi de l'any.

Líder des de l'especial número 12 de dissabte, Ogier ha defensat la posició fins al final. A la general ha avantatjat en 15.6 segons Neuville, que havia guanyat els dos ral·lis anteriors, i en 1:01.7 Dani Sordo, els dos pilots de Hyundai.

Des del Ral·li de Montecarlo, primera prova del Mundial, Ogier no havia aconseguit la victòria. "És fantàstic tornar al calaix més alt del podi", ha confessat feliç després de l'últim tram, en què en va tenir prou amb una cinquena posició. Aquesta és la cinquena victòria d'Ogier al Ral·li portuguès, on també s'ha imposat el 2010, 2011, 2013 i 2014. El pilot francès lidera el campionat amb 22 punts d'avantatge sobre Neuville, que avança Jari-Matti Latvala, i Dani Sordo ocupa el cinquè lloc.

L'estonià Ott Tänak, que va acabar divendres com a líder, va tenir problemes mecànics dissabte i va retrocedir fins al quart lloc de la general, en què ha acabat, a 1:30.2 del guanyador.

 

Classificació final
1. Sébastien Ogier (FRA / Ford Fiesta)  3.42: 55.7
2. Thierry Neuville (BEL / Hyundai i20)         a 15.6
3. Dani Sordo (ESP / Hyundai i20)           a 1: 01.7
4. Ott Tänak (EST / Ford Fiesta)              a 1: 30.2
5. Craig Breen (IRL / Citroen C3)             a 1: 57.4
6. Elfyn Evans (GBR / Ford Fiesta)          a 3: 10.6
7. Juho Hänninen (FI / Toyota Yaris)        a 3: 48.9

Anar al contingut